Receptury gastronomiczne, Zachomikowane i Od Was, Od Was

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//-->receturySKOROWIDZStr.XIIIskładnikiWstępPodstawoweRW- Z - 1RW-Z - 2RW- Z -3RW-Z-4H.W-Z-I~lzupWłoszczyznabez kapustyPodstawowy wywar zkoścido zupZakwas z buraków na barszczZakwas nażurBulion zżółtkiemRosółlRW- Z- I - 2RW-Z - I- 3RW-Z-I- 4RW-Z- I - 5RW-Z- I -6RW- Z - I- 7RW-Z-I -8RW- Z-I-9RW-Z- I -I ORW- Z - I - llRW-Z - I -12RW- Z- I - 13RW-Z- I - 14RW-Z - I - 15RW-Z -I - 16RW-Z - I - 17RW-Z - I - 18RW-Z - I - 19RW- Z- I -2 0RW-Z -I -21RW-Z - I -22RW- Z - I -23RW-Z- I -24RW-Z-I-25RW-Z-I-2 6RW- Z-I-27RW-Z-I-28RW-Z-I-29RW-Z-I-30RW-Z-I-31RW-Z-I-32RW-Z-I-33RW-Z-I-34RW-Z-I-35RW-Z-II-1Barszcz czerwony klarownyBarszcze zabielanyBarszczuk r ai ńs kiBarszczwołyńskiKapuśniakzesłodkiejkapustyKapuśniakmazurskiz ziemniakamiKapuśniakz kapustykwaszonejKrupnikjęczmiennyzabielanyKrupnikjęczmiennyzesłoninąKrupnik na podrobachKrupnik zmięsem wołowymZupa koperkowaZupa szczawiowaZupa pomidorowaZupa ogórkowa z ziemniakamiZupa jarzynowaZupa pejzankaZupafasolowa7pagrochowaZupa grochowa zwędzonkąZupa gulasz owaZupa pieczarkowaZupa grzybowa zabielanaZupa cebulowaZup a rybnaŻuzekzabiela nyZupaziemniaczanaKremz pieczarekKremSolferin oKrem z groszkuzieloneg oZup azmło dy chjarzynzabiela naZupa kalafioro waDarszcz zbotwinkąKlu ski lane na mleku223344567891011121314151616171819202122232425ł262728293031323334353637IIIStr.RW-Z-II-2RW-Z-II-3RW-Z-II-4RW-Z-II-5RW-Z-lII-1RW-Z-III-2RW-Z-III-3RW-Z-III-4RW-Z-III-5RW-Z-III-6Makaron na mlekuManna na mlekuPłatkiowsiane na mlekuRyżna mlekuZupa ześliwek węgierekZup a z 'Owoców mieszanychZupajagodowa (z borówek)ZupajabłkowaZupa truskawkowaChłodniklitewskiMię37383839394040414142s a4444454545464646474748RW-M-1RW-M-2RW-M-3RW-M-4RW-M-I-1RW-M - I- 2RW-M-I-3RW-M-I-4RW-M-I-5RW-M-I-6RW-M-I-7RW-M-I-7aRW-M-I-8RW-M-I-8aRW-M-I-9RW-M-l-lORW-M-I~llWywarzwłoszczyznyWłoszczyznaRW-M-I-llaRW-M-I-12RW-M-I-12aRW-M-I-13RW-M-I-14RW-M-I-14aRW-M-I-15RW-M-I-15aRW-M-I-16RW-M-I-17RW-M-I-18RW-M-I-18aRW-M-I-19RW-M-I-19aRW-M-I-20RW-M-I-20aRW-M-I-21RW-M-I-22RW-M-I-23RW-M-I-24RW-M-I-25zkapustąZalewa do peklowaniamięsaZalewa zoctu domięsa(bajc)BekonwędzonygotowanyBoczekwędzonyzżeberkiemgotowanyBoczekwędzonybezżeberekgotowanyGolonko peklowane gotowaneGolonko gotowaneŻeberkagotowaneGulasz wieprzowyGulasz wieprzowyZrazywieprzowe bite (dososów)Zrazy wieprzowe biteduszone(do sosów)ŻeberkawieprzoweduszoneBoczek pieczonySchab pieczony nagorącozmięsawiel,SchabpieczonynagorącoSchabpieczon y na zimnoSchab pieczony na zimno zmięsawiel.Schab zszałwiąPieczeńwieprzowaz karczkuPieczeńwieprzowaz karczkuPieczeńwieprzowazł ep atk iPieczeńwieprzowaKotl et schabo wy panierowan yzmięsawiel.Kotletscha b owy panierowanySznycel wieprzowy górskiSznycel wieprzowy górskiKotlet mielony wieprzowyKotlet mielony wieprzowyKlopsiki wieprzowe mielone (do sosów)Klopsiki wieprzowemielone (do sosów)Stek wieprzowyKotlet schabowy saute zmięsawielep.Kotlet schabowy sauteBryzol wieprzowyMedalion wieprzowy saute495050515152525353545455555656575758596061626363646465IV..str.6566666768697071RW-M-I - 26RW-M - I -27RW-M - I -28RW-M - I-29RW-M-I -30RW-M- I- 31RW-M- I- 32RW-M-I-33RW-M-II -1RW- M-II - 2RW-M-II-3RW-M-II- 4RW-M-II-5RW-M-II-6RW-M-II - 6aRW-M- II - 7aRW-M-II: 7RW- M-II-8RW-M- II- 9RW-M- II - 10RW -M - II -12RW-M - II - llRW-M- II - 13RW-M- II - HRW-M -II-1 5RW-M-II-16RW-M-II- 17RW-M - II - 18RW-M-II -19RW- M-II- 20RW- M-II-21RW-M-II-22RW-M - II -23RW-M -II-2 4RW-M-II - 25RW-M-II -26RW-M- II - 27RW-M - II -2 8RW-M-II-29RW-M-III ~lHW-M - II I -2RW-M - II I -3RW-M-III-4RW- M- II I- SRW-M · II I - 6RW-M-III-7RW-M- I II - SRW-M-II I -9RW-M-III-IDRW-M -III -llFil et wiep rz owy saute-EskolapkiWątróbkawieprzowasauteGulasz z sercwieprzowychCynadry wieprzowe duszonePłuckaWlieprzowe w sosiekwaśnymZrazypolskie mieloneGalaret k aznóżekwieprzowychSztukamięsa(zprę gi)Sztukamięsa(mostek)SztukamięsaGulaszwołowyzwołowinywieloporcjow ejGulaszwoło wyzpr ęgiwiel opo rcjowejZrazywołowebite duszone ześmietanąZrazywołowebite duszone ześmietanąZrazywołowebite (do sosów)Zrazywołowebite (do sosów)Zrazywołowezawij aneZrazy mielonenadziewaneBefsztyk bity wiejskiPieczeń wołowaduszonazmięsawielop .Pieczeń wołowanadzikoBoeuf Strogonow zwołowinyRumsztyk zwołowinywieloperejowe jBryzolwołowyzwołowinywieleporc jowejBoeuf Strogonow zpolęd wi c yFiletsau t e zpolędwicy(do sosów)Polędwicapo angielskuRumsztyk zpolędwicyBefsztykpo angielskuBryzol zpolędwicyOzorkiwołowegotowaneMózgwołowypo polskuGulaszz serc wolowychWątroba wołowaduszonaFlakiwołoweFlaki z gryfuZraziki zpolędwicyna grzanceKlopsiki z hamburgerówPotrawkacielęcaPotrawkacielęcaNerkówkacielęcaduszonaPieczeń cielęcaduszonaPaprykarzcielę cyGiczci elęc aduszonaGiczcielęcapieczona.Pieczeń ciel ęc aduszonaSzny celcielęcypowiedeńskuSznycelcielęcygórskiKotletcielęcypanierowany7273737·17576777878798081813283838484858586868787888990919293939494959697989899100101102v,...Str,RW-M-IIl-12RW-M-lII-13RW-M-III-HRW-M-III- 15RW-M-III-16RW-M-II I - 17RW -M-III- 18RW-M-IV-6RW-M-IV-3RW-M-lV- lRW-M-lV -4RW-M- IV-2Kotle tcielęcysauteMostekcielęcypowiede ńskuKotletcielęcymielonyKlopsiki7.cielęci n ydo sosówStekciel ęc yBryzolcielę cyWątróbka cielęcasauteKotetbaranimielonyRagoutbar aniPotr awka zjagnięciaStek baraniBaranina na dzikoDrób103103104105lOG106107107108109109110RW-Dr - 1RW- Dr -I- 1RW-Dr- I-2RW-Dr- I-3RW-Dr-I-4RW -Dr-I- 5RW-Dr-I- 6RW-Dr-I-6aRW-Dr-I- 7RW-Dr-I- 7aRW-Dr-I -8aRW-Dr - I -8aRW - Dr-I-9RW-Dr -I -lORW- Dr- I - 1lRW-Dr-I-12RW-Dr - I- 12a.RW -Dr-l - 13RW - Dr - I - 14RW-Dr-II-lRW-Dr-III- lRW-Dr-IV~ lRW-Dr-IV-2z drobiugotow ane (patroszonebez podrobów)Kurczę t agotowane (patroszonez podrobami)Ku r czę tapieczone (patroszonez podrobami)Kurczę tapieczone (patroszonebez podrobów)Kurcz ętapanierowaneKurc zę t awśmieta ni eKur czętawśmie t a n i eKurczętaduszonez pieczarkamiKurczętaduszonezpieczarkamiKur częt aw sosiezjarzynamiKurczętaVIsosiezjarzynamiKurc zętawpotrawceKur c zętaw mala dzeKurczę tapopolskuKur agotowanaKuragotowan aKur a wpotrawceKuraw galareci eKaczka pieczonaGęśpieczonaIndyk pieczonyIndyk'w mal adzeKurczętaGalareta112113113114114115...'115116117118119120121121122122123123124124125125126Ry byRW-R-1RW- R -2RW-R-3RW-R-4RW-R-5RW-R -6RW-R-I-1RW-R -I-2RW-R-I-3RW -R - I -4RW-R-I-5Zestawskładni k ówdo ryb sauteZestawskła d ni k ówdo ryb panierowany chZalewazoctudorybGalaretapodstawowa zryb(auszpik)Masa mielona zfiletu z dorszaMasa mielonazfiletuz karmazynaSzczupakzwodySanda czsauteSzczupak panierowanySzczupak faszerowanySzczupakwgalare cie1281281231291129130130131131132133VI [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • tejsza.htw.pl
  •