RULONIKI, Przepisy kulinarne

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Sk�adniki:serek Almette z zio�ami (na pewno wystarczy jeden kubeczek), w�dlina (oboj�tnie jaka - w�asny wyb�r), dla ozdoby i dodatku mo�na doda� pomidor, sa�at�, og�rek i oliwk�Jak przyrz�dzi�?Na talerzu k�adziemy (je�li mamy i chcemy dla ozdoby) sa�at�, plasterki pomidora i og�rka lub oliwki. Kilka plasterk�w w�dliny (w zale�no�ci od ilo�ci os�b) smarujemy z jednej strony serem Almette z zio�ami. Nast�pnie posmarowane plastry w�dliny zwijamy w rulony (ka�dy plaster osobno) i to ju� koniec naszej pracy, teraz mo�emy gotowe ruloniki poda� do sto�u. Naprawd� zrobi�am i nie my�la�am, �e to mo�e by� takie dobre! Wszystkim smakowa�o:) Polecam i smaczengo:)) Pytania prosz� zadawa� w komentarzach.Potrzebne przybory:talerz, n�Jak podawa�?Najpierw na talerz sa�at�, p�niej pomidor i og�rki oraz oliwki. Nast�pnie na to k�adziemy ruloniki.Uwagi:Mo�na posoli�, lecz ja tego nie robi�. Polecam do takiej kolacji poda� pieczywo:) [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • tejsza.htw.pl
  •